Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf)

Bled, Slovenija

Opis destinacije

Bled jezero sa malim ostrvom u sredini, na kome ponosno stoji crkvica iz 16og veka, okruženo Julijskim Alpima i bujnim zelenilom, predstavlja najprepoznatljiviju sliku Slovenije koja privlači mnogobrojne turiste. Razlog zbog koga se mnogi posetioci iz godine u godinu vraćaju na Bled leži u njegovoj raznovrsnoj ponudi. Bled predstavlja idealnu destinaciju tokom čitave godine, gde uz blagu klimu i predivnu okolinu gosti mogu tokom zime da skijaju na obližnjim padinama skijališta Krvavec, Kranjske Gore ili na Vogelu, a tokom leta temperatura vode u jezeru je oko 24° C, te je na uređenoj i organizovanoj plaži moguće i kupanje. Osim vožnje čamcem ili veslanja turisti najčešće uživaju u šetnji po lepo uređenim stazama ili u vožnji bicikla.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Hotel Golf na Bledu je u potpunosti renoviran u martu 2018. godine i promenio je ime u Rikli Balance Hotel.
Rikli Balance hotel se nalazi u parku na blagom uzvišenju iznad samog centra mesta, od kojeg je udaljen 150 m i ima divan pogled na jezero. Sve sobe u hotelu su kompletno renovirane i uređene u skladu sa prirodom i sa posebnim akcentom na tradiciju. Svaka soba u hotelu Rikli Balance ima: kupatilo, fen za kosu, klima uređaj, SAT TV, telefon, internet konekciju, mini bar, sef i balkon. Sobe mogu imati pogled na park ili na jezero, a od ukupno 150 smeštajnih jedinica posebno se izdvajaju suite sobe smeštene na uglovima sa prostranim terasama. U sastavu hotela je glavni restoran i a la carte restoran Veranda sa terasom i pogledom na jezero, kao i aperitiv bar i manji restoran u sklopu wellness centra Živa.

WELLNESS CENTAR ŽIVA je moderan centar u kome se nalaze najveći unutrašnji termalni bazeni na Bledu sa kojih se kroz staklene zidove pruža panoramski pogled na jezero. Bazeni su na dva nivoa, a povezuje ih manji tobogan. Pored ovog bazena za odrasle, najmlađima je na raspolganju i jedan dečiji. Temperatura vode u bazenima je 30° C. Posetioci se mogu potpuno opustiti u jednom od dva whirlpool-a sa masažerima temperature 35° C. U sastavu wellness centra je i Svet Sauna čije se korišćenje doplaćuje na licu mesta. Ovde su gostima na raspolaganju klasična finska sauna i još dve finske saune sa nižom temperaturom, od toga je jedna sa svetlosnom, a druga sa aroma terapijom, dve parne saune od kojih je jedna aromatizovana za inhalaciju, lakonium za rashlađivanje i opuštanje na toplim kamenim krevetima, tuševi iznenađenja, spoljašnji hladni bazen i whirlpool. Poseban deo ponude wellness centra Živa predstavljaju alpski wellness programi, masaže, kupke, kao i nega lica tela.
1. dan
Dolazak u hotel. Smeštaj i usluga prema uplaćenoj rezervaciji (ulazak u sobe je posle 14:00h).

2. dan-pretposlednji dan

Boravak u hotelu na bazi uplaćenih usluga. Slobodno vreme za individualne aktivnosti.

Poslednji dan

Doručak za goste koji imaju uplaćenu uslugu noćenje sa doručkom ili polupansion (napuštanje hotelskih soba do 10:00h).
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama