Planos Beach Hotel

Tsilivi, Zakintos

već od 799€

Opis destinacije

Ostrvo nenadmašnih plaža među kojima se lepotom izdvajaju Gerakos, Argasi, Banana i fascinantna plaža Navagio koje je pristupačna samo sa mora Uz čarter let agencija Big Blue je rezervisala i pažljivo odabrane smeštajene kapacitete za ovo biserno ostrvo u Jonskom moru Ostvro Zakintos predstavlja još jedan biser Jonskog arhipelaga. Ima blagu klimu, lepe pejsaže, peščane obale i vrlo toplo i providno more sa većom količinom saliniteta u odnosu na Egejsko. Ostrvo je dobilo ime po Zakintu, sinu trojanskog kralja Dardana.Glavni grad nosi ime ostrva. Sredinom prošlog veka Zakintos je zadesio veliki zemljotres, tako da u gradu nema starijeg istorijskog gradskog jezgra, osim crkve Svetog Dionisa (na obali), koji je, inače, zaštitnik ostrva. Osnovne karakteristike ostrva su predivne i čiste plaže sa još čistijom vodom. Jedan od najlepši je Gerakas u zoni gradića Vasilikos. U red sjanih spadaju i plaže Alikes, Argasi, Banana i veličanstvana plaža Navagio ili ,,Zaliv krijumčara,,. Pristupačna je samo sa mora. Nekada se zvala Agios Georgios, a sada nosi novo ime po olupini broda koji je transportovao ilegalnu pošiljku cigareta 1983. god. More je izbacilo olupinu broda na obalu. Ogromne vertikalne litice belog kamena okružuju plažu i stvaraju jedinstvenu i neponoljvilju sliku. Sitan beli pesak u vodi sličan je sedefu, a tanki listići kamena su skoro providni. Izuzetnost i neponovljivost ambijentalne lepote doprinosi, naravno, boja mora koja je u ovom delu zaliva tirkizne boje u odnosu na pučinu gde je modro-plave.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion

Broj nocenja

  • 10 Noćenja
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Nalazi se nadomak peščane plaže (170 m), koju krasi plava zastavica, a nedaleko od centra Tsilivija (180 m), što ovaj hotel čini privilegovanim i idealnim za porodični odmor. Porodice sa decom vole lokaciju ovog hotela zbog blizine vodenog parka „Tsilivi waterpark“ (800 m). Na pešačkoj je distanci od brojnih taverni, kafića i prodavnica, udaljen 6 km od glavnog grada na ostrvu i 10 km od aerodroma.

Plaža: 
Plaža je udaljena 170 m od hotela. Suncobrani i ležaljke uz doplatu.

Hotelski sadržaj:
24h recepcija, lobi, prostorija za odlaganje prtljaga, restoran, bar, bazen, dečji bazen, igralište za decu, wi-fi u javnim prostorijama hotela (besplatno), mini market, suvernir shop, bilijar, pikado (na zahtev-uz doplatu), sauna (na zahtev-uz doplatu).

Sobe:
Hotel raspolaže sa 65 soba raspoređenih u tri zgrade. Našim gostima su na raspolaganju standardne sobe koje poseduju: indivudualni klima uređaj (besplatno), frižider, wi-fi (besplatno), sef depozit (uz doplatu), SAT TV, telefon, kupatilo (kada ili tuš kabina), fen za sušenje kose, balkon. Sastoje se od jednog bračnog i jednog standard ležaja za potrebe treće osobe (dete do 12 godina). Bebi krevetac je na raspolaganju gostima besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga:
All inclusive, obroci (doručak, ručak i večera) se služe u restoranu na krovu “Estia” po principu švedskog stola (samoposluživanje).

Kontakt:  www.planosbeach.com

Napomena:
Naši putnici su ocenili hranu u ovom hotelu najvišom ocenom.
1. dan BEOGRAD - ZAKINTOS
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blu-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Zakintos, avio kompanijom Air Serbia (oko 90 minuta). Ketering u avionu. Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman ili izabrani hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan ZAKINTOS
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan ZAKINTOS - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Ketering u avionu. Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama