Loceanica Beach Resort Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor. Tim pre što će naši čarteri Vas i Vašu porodicu prebaciti do ovog raja za samo dva sata leta. A onda sledi uživanje...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:

Hotel je udaljen 8 km od centra Kemera, nalazi se u mestu Čamyuva na obali mora, 65 km od aerodroma u Antaliji. Izgrađen je 2007. godine, renoviran 2015. godine i obuhvata površinu od 16.000 m2.

Plaža:

Plaža je sopstvena, peščano-šljunkovita i od kompleksa je deli ulica. Ležaljke, suncobrani, dušeci i peškiri za plažu su besplatni za goste hotela. Bar na plaži je takođe besplatan.

Sobe: 

Hotel se sastoji iz četvorospratne glavne zgrade, četvorospratne aneks zgrade i 6 dvospratnih vila. Glavna zgrada raspolaže sa 203 standardne sobe (od kojih su 2 sobe za osobe sa posebnim potrebama, max 3+1 osoba, 25-30 m2), 15 dvosobnih porodičnih soba (max 3+2 osobe, 35-43 m2). Aneks zgrada raspolaže sa 110 standardnih aneks soba (od kojih je jedna za osobe sa posebnim potrebama, max. 3 osobe, 20-25 m2). Vila deo se sastoji od 6 dvospratnih vila (na prvom nivou se nalaze bazen i bašta, dnevna soba i kuhinja, na spratu se nalaze 3 spavaće sobe sa vratima, 3 kupatila sa tuš kabinom, max. 8 osoba, 180 m2). Svaka soba ima individualni klima uređaj, telefon, sef (plaća se), balkon, mini bar (besplatno – 1,5 l vode, dopunjuje se na dnevnom nivou), TV, Wi-Fi internet (besplatno).

Hotelski sadržaji: 

Glavni restoran (glavna zgrada), 2 a la carte restorana (turski i riblji – plaćaju se), 5 barova, Wi-Fi internet (besplatno), frizer (plaća se), usluga pranja veša (plaća se), 3 spoljašnja bazena (2 ispred glavne zgrade, 1 ispred aneks zgrade), zatvoreni bazen, 2 vodena tobogana, doktor (na poziv, plaća se), 2 konferencijske sale (100-120 osoba), sauna, mini golf, aerobik, masaža (plaća se), bilijar (plaća se), teretana, tursko kupatilo, aquabik, pikado, odbojka na plaži, sportovi na vodi (plaćaju se), stoni tenis, boćanje, animacije, prodavnice.

Za decu: 2 dečija bazena (1 poseduje glavna zgrada, 1 aneks), dečiji meni u restoranu, igralište za decu, dečiji klub (4-12 godina), usluga čuvanja dece (plaća se), šetalica za decu (plaća se).

Način služenja obroka:

Švedski sto.

Kontakt:

+90 (242) 824 70 90
+90 (242) 824 52 17
www.loceanicahotel.com 
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama