Hotel Villagio Maistro

Lefkas, Lefkada

Opis destinacije

Lefkada je glavni grad i administrativni, privredni i kulturni centar ostrva, sa populacijom od oko 8.000 stanovnika koji uglavnom žive od poljoprivrede i turizma. Izgrađen je oko prirodne luke, na severnoj strani ostrva. Ovo je prvo naselje koje vidite kad pređete most koji spaja ostrvo sa kopnom. Iako nije tako impresivno kao ostala mesta, ipak je lepo za obići. Katastrofalni zemljotresi iz 1948. i 1953. godine pričinili su veliku štetu celom ostrvu i samo nekoliko spomenika i crkava je preživelo. Među preostalim spomenicima je impozantna tvrđava Agia Mavra, sagrađena 1300. godine od strane Franaka u svrhu zaštite ostrva od gusarskih napada koja je bila glavni grad Lefkade sa stambenim naseljima, školama, uredima i sl…

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Hotelski kompleks Villagio Maistro se nalazi na severu ostrva Lefkada. Od plaže Agios Ioanis, hotel Villagio Maisro je udaljen 700 m, a od glavnog grada Lefkasa udaljen je 2 km. Aerodrom u Prevezi udaljen je 22 km od hotela.


Sobe: Hotelski kopleks Villagio Maistro se sastoji od više manjih zgrada koje su okružene uređenom baštom i maslinjacima. Hotel ima ukupno 46 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World Travel nalaze se studiji, apartmani i mezonete. Svaka smeštajna jedinica ima kupatilo, TV,Wi-Fi internet konekcija, klima uređaj, čajnu kuhinju i balkon ili verandu.

Sadržaj: Osim glavnog restorana koji ima terasu i gde se poslužuje doručak,  hotel Villagio Maistro ima i 2 bara od kojih je jedan pored bazena, a gostima je na raspolaganju i parking.

Sport i zabava: U sklopu hotelskog kompleksa Villagio Maistro nalaze se 2 spoljašnja bezena za odrasle. Gostima su takođe na raspolaganju teren za mali fudbal i košarku, a mogu se zabaviti igrajući bilijar ili stoni tenis. Za najmlađe goste je obezbđeno malo igralište kao i dečiji bazen.
Prvi dan
Dolazak i smeštaj u hotel ili apartman posle 14:00h.

Drugi - pretposlednji dan
Boravak u izabranom hotelu ili apartmanu na bazi izabrane usluge.

Poslednji dan
Napuštanje hotela ili apartmana do 10:00h.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Video

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama