Hotel Špik

Kranjska Gora, Slovenija

Opis destinacije

Kranjska Gora je podjednako zimski i letnji turistički centar na severoistoku Slovenije, blizu granica sa Austrijom i Italijom. Kranjska Gora se graniči sa Nacionalnim parkom Triglav na jugu. Impozantni šumoviti vrhovi Julijskih Alpa, koji se protežu od Mojstrana do Rateče, i skijaške površine među njima, privlače izletnike, alpiniste, bicikliste i skijaše na Kranjsku Goru.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Špik se nalazi u mirnom okruženju, blizu mesta Gozd Martuljek, udaljen oko 5 km od centra Kranjske Gore.

Hotelska ponuda:
restoran, a la carte restoran, bar sa domaćim vinima, alpski kafe, besplatan Wi-Fi internet u zajedničkim prostorijama i u sobama, Svet vode i sauna koji se pruža na preko 250 m2 vodene površine uz to nudi finsku i biljnu saunu, kao i parno kupatilo sa različitim programima. Hotel kategorije 3* nudi 60 soba, ostali sadržaji su u sklopu novosagrađenog dela hotela Špik 4*.

Sobe:
standardne sobe (kategorije 3*) imaju SAT TV, telefon, Wi-Fi internet, sef, fen, kupatilo. Kod porodica sa dvoje dece, u sobi  su uglavnom kreveti na sprat.Gosti koji borave u sobama (kategorije 3*) mogu iznajmiti na licu mesta bade mantile za spa centar po ceni od 5 eur za 7 dana, kao i iznajmiti peškire za bazen po ceni od 1,5 eur dnevno (cena podložna promeni).

Ishrana:
polupansion – doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela). Mogućnost doplate za pun pansion ili umanjenje za noćenje sa doručkom.
 
http://hotelspik.com/ 

– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama