Hotel Sotelia

Terme Olimpia, Slovenija

Opis destinacije

Zamišljate kako bi izgledao odmor i opuštanje u najlepšem Wellness & Spa kompleksu na Balkanu? Ispunite svoje skrivene želje i vratite elan u termama Olimia gde opuštanje postaje umetnost, filozofija. Terme Olimia uz Wellness Orhideliu, Termaliu i spa Armoniu čine termalnu celinu smeštenu na obali reke Sutla, a taj predeo smatra se jednim od ekološki najzaštićenijih delova Slovenije. Netaknuta priroda, blagotvorna lekovita voda, ljubazno osoblje, inspirativna arhitektura sa mnoštvom luksuznih detalja, najmoderniji wellness programi samo su neki od razloga zašto biste termama Olimia rekli DA!

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Paketi
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
hotel Sotelia se nalazi u termama Olimia, nedaleko od mestašca Olimje, koje je 2009. dobilo zlatnu medalju na evropskom takmičenju za najlepše mesto. Ovako neobičan hotel nećete naći u bližoj i daljoj okolini. Sam položaj hotela, talasasta struktura, zeleni krovovi i velike svetle površine stvaraju osećaj povezanosti sa okolnom prirodom.  Ovaj novi hotel je počeo sa radom 2006. godine i raspolaže sa 135 soba i 10 apartmana. Sobe su renovirane u maju 2016.

Hotelska ponuda: 
pansionski restoran, a la carte restoran, bar, vinoteka, kongresni centar, prodavnicu, dečiji mini klub, frizerski salon, garažu. U sastavu hotela je wellness centar Armonia, a hotel je podzemnim hodnikom povezan sa wellness centrima Termalija i Orhidelija.

Sobe: 
standardne sobe: klima uređaj, SAT TV, telefon, radio, mini bar, sef, internet, bademantil, kupatlo, balkon. Sobe u hotelu Sotelia su renovirane u maju 2016. godine.

Ishrana:
polupansion, doručak I večera (samoposluživanje, izbor više jela).
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 
FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama