Hotel Koviou Holiday Village

Nikiti, Sitonija

Opis destinacije

Naselje Nikiti (Νικήτη) jedno je od najpopularnijih i najdinamičnijih mesta na Halkidikiju, a ujedno je i jedan od najvećih centara pčelarske industrije u Grčkoj. To je prelepo turističko mesto u čijoj se okolini mogu naći ostaci mnogih praistorijskih naselja. Mesto je još uvek nedovoljno istraženo i posećeno od strane Srba, pa ćete ovde češće čuti grčki, nemački i italijanski jezik, s obzirom da još uvek najviše turista dolazi iz tih zemalja. Nikiti se nalazi na severu zapadne obale Sitonije, 38 kilometara istočno od Nea Mudanie, 98 km jugoistočno od Soluna, između letovališta Metamorfozi i Neos Marmaras (23 km). Od glavnog grada Halkidikija, Poligirosa, udaljeno je 36 kilometara jugoistočno. Glavna plaža Nikiti duga je preko 2,5 kilometara i prijatno je mesto sa kristalno čistom i toplom vodom. Jedan kraj glavne nalazi se sa južne strane, odmah pored crkve Agios Theodoros, dok je na drugom kraju mala marina koja je odlično mesto za dnevne i noćne šetnje. Idealna je za porodice sa decom jer je voda plitka na većem delu ove plaže. Lako je dostupna peške ili kolima. Parkinga ima dovoljno, a problem može predstavljati samo parkiranje u avgustu. Pruža dosta sadržaja posetiocima, dobro je održavana, pa skoro svake godine dobija Plavu zastavicu za čistoću. Duž plaže su mnogi restorani i kafići sa ležaljkama i suncobranima, neki od njih imaju bežični pristup internetu, a dostupni su i razni sportovi na vodi. Iza plaže se pružaju borovi koji daju prirodan hlad, kao i prelepo šetalište.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
hotel Koviou Holiday Village se nalazi između mesta Nikiti (oko 5 km) i letovališta Neos Marmaras (oko 13 km), na oko 250-300 m od jedne od najlepših plaža Sitonije (preko puta hotela Makednos). Do plaže se dolazi kroz tunel (ispod magistrale), pa stazom pored hotela Makednos.

Hotelska ponuda:
recepcija, besplatan WiFi internet u zajedničkim prostorijama, restoran, bar, otvoreni bazen sa delom za decu, bar pored bazena, dečje igralište, TV sala, parking.
 
Sobe:
klima uređaj, TV, mali frižider, kupatilo, balkon ili terasu. Standardne sobe namenjene za 2-4 osobe imaju dva standardna ležaja ili "francuski ležaj" i sofu na razvlačenje. Porodični apartmani: imaju iste sadržaje kao i standardne sobe. Apartmani se nalaze u prizemlju i namenjeni su za 2-4 osobe, sastoje se iz spavaće sobe (dva standardna ležaja ili "francuski ležaj") i dnevnog boravka sa sofom na razvlačenje. Mezoneti: nalaze se na višim spratovima u C bloku, mezoneti su na dva nivoa spojeni stepenicama, ne preporučuju se za porodice sa malom decom. Apartmani u anex zgradi: nalaze se u Paradise - anex zgradi, udaljenoj oko 100 m od recepcije, ima krevet na sprat.

Ishrana:
polupansiona plus - doručak i večera (samoposluživanje, izbor više jela), a uz večeru se dobija i jedno piće: lokalno vino ili pivo,  sok, čaj ili kafa, voda.

http://www.koviouholidayvillage.com 
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama