Hotel Iberostar Kantaoui Bay

Port el Kantui, Tunis

Opis destinacije

Tunis je država u Severnoj Africi sa istoimenim glavnim gradom. Granici se sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, ostatak države je ogranicen Sredozemnim morem. Njen geografski položaj je jako povoljan, sa izlazom na Sredozemno more i sa ne tako velikom površinom pustinje. Tunis je vecinom planinska zemlja, sa ne baš raznovrsnom vegetacijom. Takođe, skoro da nema reka i jezera (ako se ne racunaju slana jezera-šotovi). Glavni grad Tunisa je Tunis, a ostali veci gredovi su Sfax, Kairouan, Monastir, Sousse, Jafa. Tunis ima oko 10 miliona stanovnika, oko 2 miliona živi u gradu Tunisu. Stanovništvo Tunisa cine oko 99% muslimana, ostalo su hrišcani. Kairouan je sveti grad za mnoge muslimane i mnogi muslimani suniti ga smatraju četvrtim najsvetijim gradom za Islam, posle Meke, Medine i Jerusalima i najsvetijim gradom Magreba.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Izdvajamo:
Luksuzan, elegantan i visoko ocenjen hotel, deo poznatog španskog lanca prestižnog imena, renoviran je 2015. godine i nalazi se u lepom vrtu površine 6300 m². 

Lokacija:
hotel Iberostar Kantaoui Bay nalazi se direktno na prelepoj peščanoj plaži, 3 km od marine Port El Kantaoui-a, 12 km od Susa, 32 km od aerodroma u Monastiru i oko 140 km od aerodroma u Tunisu.

Hotelska ponuda:
recepcija, spoljašnji bazen sa delom za decu, bazen sa ležaljkama u vodi, ležaljke, suncobrani i peškiri za plažu i oko bazena, bilijar, stoni tenis, pikado, animacija, vaterpolo, aquagym, spa centar, glavni restoran, a la carte restoran i pet barova, mini klub i igralište, 6 liftova, Wi-Fi internet na recepciji, zajedničkim površinama i u sobama, ležaljke i suncobrani za plažu i oko bazena i peškiri uz depozit. Uvozna pica i spa centar konzumiraju se uz doplatu.

Sobe:
klima uređaj, mini bar, ketler za kafu i čaj, LCD SAT TV, sef (uz doplatu), Wi-Fi internet, kupatilo, fen, bade mantil i papuče, balkon.

Ishrana:
sve uključeno, obroci se služe po principu samoposluživanja; doručak 07:00-10:00 h u glavnom restoranu (švedski sto), kasni doručak 10:00-12:00 h u restoranu na plaži, ručak 12:30-14:30 h u restoranu na plaži, večera 18:30-21:30 h ili uz obaveznu rezervaciju 24 h unapred, tunižanski ili azijski a la carte restoran.
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama