Hotel Dragut Point South

Bodrum, Turska

Opis destinacije

Bodrum je elitno tursko letovalište smešteno na živopisnom poluostrvu, na granici Sredozemnog i Egejskog mora izmedu Marmarisa i Kušadasija, a sam grad se nalazi na poluostrvu precnika 60 km. Bodrum je omiljeno Tursko letovalište, koje privlači pesnike, umetnike i turiste, ne samo iz Turske već i iz cele Evrope. U Bodrumu se nalazi i jedno od sedam svetskih čuda antičkog doba, grobnica kralja Mauzola, po kojoj je nastao nastao naziv, monumentalnih grobnica, mauzolej. Bodrum danas nosi reputaciju centra turske umetnosti, sa svojim mnogobrojnim galerijama i prijateljskom i pomalo boemskom atmosferom kojom grad odiše. Za ljubitelje noćnog života, tu je i plutajući disko Bodrum klub, veliki katamaran staklenog dna koji prima 2.000 ljudi, a oko 2 sata iza ponoći kreće na četvoročasovnu plovidbu.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Dragut Point South se nalazi na plaži, 55 km od aerodroma Bodrum, 18 km od centra Bodruma a 2 km od centra Turgutreisa. Hotel ima 77  soba.

Hotelska ponuda:
restoran spoljni i unutrašnji, a la carte restoran na krovu, snek bar, bazen i dečji bazen, fitness centar, sauna i tursko kupatilo, frizer, plaža.

Usluge uz doplatu: sva pića i usluge posle 00:00h, sobna usluga, usluge doktora, masaže, sportovi na vodi, usluga pranja veša, firzer, telefon i fax, šatl bus. 

Sobe:
klima uređaj, sef,  TV, telefon, mini bar,  kupatilo, fen, balkon. Sobe imaju površinu od 23m2.
 
Ishrana: 
"all inclusive"- sve uključeno - doručak, kasni doručak, ručak, snekovi, sladoled, večera,  po hotelskim terminima (samoposluživanje - izbor višše jela).

https://www.dragutpoint.com/
– 40% prilikom prijavljivanja, ostatak najkasnije 15 dana pre datuma polaska na put.

– Čekovima građana

– Platnim karticama: DINA, MASTER, MAESTRO, VISA

– Placanje se vrsi iskljucivo u dinarskoj protivrednosti po srednjem kursu Narodne Banke Srbije na dan uplate. 

FT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama