Haris Hotel

Hanja, Krit

Opis destinacije

Hanja ili kako je još zovu kritska kraljica, ovaj epitet nosi s razlogom. Luka sa svojim venecijanskim svetionikom krasi ovaj grad i čini, zajedno sa kućama iz venecijanskog i turskog perioda, sliku nezaboravnom. Upravo je taj kadar omiljen svim posetiocima koji Hanju posete i odatle ponesu svoje najlepše fotografije. Hanja je vrlo živopisan grad, sa brojnim uskim uličicama raznobojnih fasada, pregršt radnji i suvenirnica, kafea i taverni sa ukusnim kritskim specijalitetima, što zajednočini da u Hanji provedete nezaboravne trenutke u toku svog letovanja. Ovaj deo grada jedinstvene atmosfere koja podseća na italijanske gradove Firencu ili Veneciju, je pod zaštitom kao istorijski spomenik od posebnog začaja. Do atraktivnih plaža na zapadu Krita može se stići veoma dobrim putevima pa su tako vredne pomena sledeće plaže: Šejtan Limani uvala (20 km), gradić Kisamos odakle polazi brod do čuvene Balos lagune (38 kilometara), Falasarna plaža tirkiznog mora i belog peska (50 km), Elafonisi plaža kao najatraktivnija tačka (67 km). Najatraktivnija letovališta koja se pružaju od Hanje u pravcu zapada su: Agija Apostoli, Kalamaki, Kato Stalos, Platanjas, Agia Marina, Maleme i Kolimbari.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Sopstveni Prevoz
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija:
Hotel Haris je udaljen oko 10 km od grada Hanja, dok je od centra Agia Marine udaljen nekoliko minuta hoda. Smestio se na izuzetnoj lokaciji u najpopularnijem letovalištu Agia Marina. Nalazi se u zoni restorana, taverni, prodavnica i suvenirnica. Na 50 metara od hotela, nalazi se autobuska stanica odakle veoma često tokom dana polaze autobusi ka centru Hanje.

Plaža:
Hotel se nalazi na peščanoj plaži u mestu Agia Marina. Suncobrani i ležaljke uz doplatu (5 evra set od dve ležaljke).

Sadržaj hotela: 
Hotel ima 50 soba, rasporedjenih u dve zgrade odvojene samo baštom. Hotel poseduje:  restoran, prodavnicu suvenira, mini market, juvelirnicu, privatan parking, bazen za odrasle sa delom za decu odmah uz plažu, ležaljke kod bazena su besplatne, dok se na plaži plaćaju, peškiri za bazen i plažu (uz depozit od 5eur), bar pored bazena, lobby sa barom i TV-om, wi-fi internet (besplatno).

Sobe:
Našim gostima su na raspolaganju standard sobe na spratu sa bočnim pogledom na more. Sve standardne sobe su identične i poseduju: klima uređaj (besplatno), Wi-fi (besplatno) sef (uz doplatu), kupatilo sa tušem i fenom za kosu, SAT  TV, radio, telefon, terasu  ili balkon. Sastoje se od jednog bračnog ležaja ili dva standardna, a za potrebe treće osobe i pomoćni ležaj. Bebi krevetac je na raspolaganju besplatno (obavezna najava prilikom rezervacije).

Usluga: 
Noćenje sa doručkom. Doručak se služi po principu švedskog stola-samoposluživanje.

Kontakt:
  http://hotel-haris.chania.hotel-crete.net/el/

Napomena:
Hotel na odličnoj lokaciji na plaži, u popularnom letovalištu Agia Marina.
1. dan BEOGRAD - KRIT
Sastanak putnika na aerodromu Nikola Tesla kod šaltera Big Blue-a dva sata ranije u odnosu na predviđeno vreme poletanja. Direktan čarter let za Krit (oko 110 minuta). Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Po dolasku, goste dočekuje predstavnik Organizatora putovanja. Transfer do hotela. Smeštaj u studio/apartman, ili izabran hotel. Noćenje.

2. do 10./11. dan KRIT
Boravak u izabranom objektu na bazi uplaćene usluge. U toku boravka biće organizovani fakultativni izleti. Fakultativni izleti nisu pokriveni garancijom putovanja organizatora, obzirom da su u organizaciji lokalnih partnera.

11./12. Dan KRIT - BEOGRAD
Napuštanje smeštajnog objekta. Transfer do aerodroma. Direktan čarter let za Beograd. Mogućnost keteringa u avionu (uz doplatu). Sletanje u Beograd. Kraj programa.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama