Elea Beach Dassia

Dassia, Krf

Opis destinacije

Krf je najsevernije i drugo po veličini grčko ostrvo u Jonskom moru. Obuhvata površinu od 579 km2 i izduženo je u pravcu sever-jug u dužini od 64km, a široko je 20 km. Obala je izuzetno razuđena sa brojnim uvalama i izrazitim zalivima, severni deo je najviši sa vrhom Pankrator sa 906 m n/v. Klima je mediteranska, ali sa nešto manje toplim letima, što se najviše primećuje tokom letnjih noći. Zime su blage, ali sa više padavina i većom vlažnošću. Zbog toga Krf ima veoma bujnu vegetaciju pa je poznato i kao smaragdno ili zeleno ostrvo kojim dominiraju četinarske šume, vinogradi i nepregledni maslinjaci. Lepote i čari Krfa opevali su mnogi pesnici i umetnici, prvi među njima bio je Homer koji ga je, u epu Odiseja, opisao kao mesto gde je Odisej našao sklonište na svom putu za Itaku. Naziv „Kerkira“ je dobilo po nimfi Kerkiri koja je bila zatočenica boga mora Posejdona, a iz njihove ljubavi rodio se Feakas, koji je bio praotac Feačana i tako je Krf ostao poznat pod imenom „ostrvo Feačana“. Velika ponuda hotela i apartmana, istorijski spomenici kao i brojni zabavni sadržaji doprineli su da ostrvo Krf postane jedna od omiljenih destinacija za letovanje turistima širom sveta.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Lokacija: Elea Beach hotel se nalazi  u mestu Dassia, na istoku ostrva Krf.  Okružen maslinjakom i prelepim zelenilom, hotel Elea Beach  se nalazi na šljunkovitoj plaži. Od grada Krfa i aerodroma udaljen je 13 km. Sa gradom Krfom je Dassia povezana autobuskom linijom, a prvo autobusko stajalište je na 300 m od hotela.

Sobe: Hotel Elea Beach ima ukupno 216 soba. U ponudi turističke agencije Odeon World travel nalaze se standardne sobe sa pogledom na vrt i more kao i porodične sobe. Sve sobe hotela Elea Beach su moderno uređene i imaju kupatilo, fen,  TV,  sef, mini frižider, Wi-Fi konekciju (besplatno), uređaj za kafu i čaj, klima uređaj, balkon ili terasu.

Hotelski sadržaj: U sastavu hotela Elea Beach osim glavnog restorana, nalazi se i 1 a la carte restoran kao i barovi. Gostima je uz doplatu na raspolaganju sef na recepciji, zatim usluge pranja i peglanja veša, Wi-Fi, parking (besplatan).

Sport i zabava:  Gosti hotela Elea Beach mogu u sklopu hotela da koriste 2 spoljašnja bazena i fitness centar, a na raspolaganju su im stolovi za stoni tenis i bilijar. Za najmlađe goste hotela postoji izdvojen bazen, igralište za decu i mini disko. U hotelu se nalaze i mini market i suvenirnica.
1.dan  Beograd – Krf
Dolazak na aerodrom 2,5 sata pre poletanja. Transfer do hotela, smeštaj. Noćenje.

2. – 10./11. dan
Boravak u izabranom hotelu na bazi odabrane usluge. Vreme predviđeno za odmor, izlete ili individualne aktivnosti. Noćenje.

11./12. dan Krf - Beograd
Odjava iz hotela, slobodno vreme do polaska na transfer na aerodrom.
Cene su izražene u Eurima (osim ako drugačije nije definisano programom putovanja). Plaćanje se vrši u dinarima prema srednjem kursu NBS na dan rezervacije. U slučaju poremećaja na tržištu roba i usluga, organizator zadržava pravo korigovanja cena za neplaćeni deo aranžmana.

1. UPLATA DO POLASKA - prilikom rezervacije uplaćuje se 40% akontacije od cene aranžmana, a ostatak najkasnije 21 dana pre polaska.
2. PLATNIM KARTICAMA - Visa, Visa Electron, Master, Maestro, Dina
3. UPLATA ČEKOVIMA GRAĐANA U VIŠE RATA - uplata akontacije od 40% prilikom rezervacije, ostatak uplate čekovima građana do 6 mesečnih rata, koje je potrebno deponovati organizatoru prilikom uplate avansa. Rate dospevaju svakog 01/10/20. u mesecu.

OD

Video

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama