Centara Ras Fushi Resort

Giravaru, Maldivi

Opis destinacije

Arhipelag Maldiva sastoji se od 1.190 malih koralnih ostrva grupisanih u 26 atola. Zauzimaju površinu od 104.000 km2. Neka ostrva su ravna i peščana, dok su druga prava tropska sa veoma bujnom vegetacijom. Okružena su koralnim grebenima i, tirkiznim lagunama sa bogatim podvodnim životom, kao i belim peščanim plažama po kojima su u svetu poznata. Ostrva namenjena turistima, imaju uglavnom jedan hotel koji predstavlja svet za sebe. Na svakom od ostrva stiče se utisak da ste u društvu Robinzona Krusoa.Najradije ih posecuju mladenci, poznavaoci podvodnog sveta i ronjenja ,ljubitelji mira i romanticnih destinacija.

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja

Položaj: na 280m x 100m velikom ostrvu Giravaru, oko 11km odaljen od aerodroma Male odnosno 15 minuta voznje brzim brodom.

Hotel: moderna i opuštena atmosfera. Na raspolaganju gostima stoje glavni restoran “Ocean’s”, italijanski restoran “La Brezza”, “Suan Bua” sa tajlandskim specijalitetima, kao i “Al Khaimah”, u obliku beduinskog šatora, koji nudi izbor arapskih jela. Možete se opustiti i u jednom od dva bara, u Overwater Lounge-u ili na bazenu. Dodatni sadržaj hotela čine butik, besplatan internet WLAN i usluga lekara.

Ishrana: Polupansion Plus: bogati švedski sto za doručak i večeru u “Ocean’s” sa sokovima, pivom, vinom, kafom i čajem za vreme obroka, uračunat. Kod rezervacije punog pansiona ili all inclusive usluge dodatno je uračunat švedski sto za ručak. Ostale all inclusive usluge videti u tabeli. Obavezna doplata za svečanu večeru na 24.12. i 31.12.

Sobe: 140

Ocean Front Beach Villa: oko 45m² sa uračunatim spoljašnjim delom (20), jednostavno i moderno opremljena, sa poluotvorenim kupatilom sa tušem/wc-om, fen, bade mantil, TV, DVD plejer, telefon, besplatan WLAN, klima uređaj, ventilator na plafonu, mini bar, aparat za kafu/čaj, sef. Vile se nalaze na raznim lokacijama unutar ostrva, u prvom redu do plaže, sa pogledom na more.

Deluxe Ocean Front Beach Villa: oko 51m² sa uračunatim spoljašnjim delom (9), kao Ocean Front Beach Villa, sa kadom u bašti i iPod® Station.

Zabava: svakodnevno zabava u večernjim satima. 
Prvi dan – individualni check in na šalteru avio kompanije na čijem letu se izdaju avio-karte i let prema itinereru.  Organizovani ili individualni transfer (transfer može biti organizovan od strane agencije po želji putnika uz doplatu ili putnik sam može obezbediti transfer prema svojoj želji, osim kod pojedinih destinacija gde je transfer obavezno da bude organizovan od strane agencije) do hotela po izboru. Smeštaj. Noćenje.

Drugi - poslednji dan - Boravak u hotelu na bazi izabrane usluge. Slobodno vreme za individuale aktivnosti.

Poslednji dan - Napuštanje hotela. Transfer (Organizovani ili individualni) od hotela do aerodroma.  Kraj programa.
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata.
- platnim karticama (Master, Visa, American Express, Maestro i Dina).
- Avans od najmanje 40% od ukupne cene aranzmana prilikom prijave, ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put.

KT

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama