Asdem Park Hotel

Kemer, Turska

Opis destinacije

U Kemeru, turskom letovalištu na zapadnoj obali Antalijskog zaliva, nalazi se baš sve ono što vaš odmor može učiniti idealnim. Atrakcija ovog turističkog centra okupanog sunčevim zracima od jutra do večeri je pre svega njegova prirodna lepota. Zaleđe obraslo četinarima, duge i uglavnom šljunkovite plaže u manjim ili većim uvalama, savršeni klimatski uslovi... Brojni hoteli s fascinantnim komforom i sadržajima, mogućnost za dobar šoping uz duge šetnje, izlazak u neki od brojnih restorana ili provod u diskoteci i klubovima, samo su delić iz ponude ovog tipično sredozemnog grada. Kemer je savršeno mesto za odmor. Tim pre što će naši čarteri Vas i Vašu porodicu prebaciti do ovog raja za samo dva sata leta. A onda sledi uživanje...

Informacije

SMEŠTAJ

  • Hotel

Prevoz

  • Avion
  • Cenovnik
  • Opis smeštaja
  • Prevoz
  • Program putovanja
  • Uslovi plaćanja
Lokacija:
Ugodno ušuškan u centru Kemera na udaljenosti od 55 km od aerodroma u Antaliji.Počeo je sa radom još 1999. godine, poslednji put je renoviran 2015. Zauzima površinu od 3.500 m2.

Plaža:
Privatni deo gradske plaže je udaljen 100 m od hotela. Ležaljke, suncobrani i dušeci za plažu su besplatni za goste hotela. Peškiri se plaćaju.

Hotelski sadržaj:
Glavni restoran, 3 bara, spoljašnji bazen, besplatan WiFi u lobiju, pikado, stoni tenis, teretana, odbojka na plaži. Plaća se: masaže, sauna, tursko kupatilo, frizer, dadilja, lekar, motorni sportovi na vodi.
 
Sobe:
Hotelsku celinu čine dve četvorospratne zgrade u kojima je 111 standardnih (max 2+1 osoba, 17 m2) i 60 jednosobnih porodičnih jedinica (max 3+1 osoba, 24 m2). Sve sobe imaju individualni klima uređaj, sef (plaća se), fen za sušenje kose, telefon, TV, mini-bar (prazan), balkon.

Način služenja obroka:
Švedski sto.

Kontakt:
www.asdempark.com
Tel: +902428144780

Napomena:
Atraktivna pozicija hotela privlači putnike koji žele svoje odmore da provedu u centru Kemera.
- Avans od najmanje 30% od ukupne cene aranžmana prilikom prijave, a ostatak najkasnije 15 dana pre polaska na put
- gotovinski
- čekovima građana do 6 mesečnih rata
- ostalim platnim karticama (Master, Visa, Maestro i Dina)

BB

Top ponude

Pogledajte šta smo izdvojili za Vas

Evropski gradovi

Upoznajte evropu sa nama